Două partide din Opoziţie îi cer demisia Gabrielei Firea

USR şi REPER cer şi demisia Gabrielei Firea din funcţia de ministru al Familiei, după cea a ministrului Muncii, Marius Budăi.

1000 afișări
Imaginea articolului Două partide din Opoziţie îi cer demisia Gabrielei Firea

Două partide din Opoziţie îi cer demisia Gabrielei Firea

„După demisia lui Marius Budăi trebuie să urmeze Gabriela Firea. Fiecare zi de întârziere înseamnă sfidare şi dispreţ faţă de românii revoltaţi de ororile din Voluntari”, consideră Cătălin Drulă, preşedintele USR.

El susţine că premierul Ciolacu are datoria să o demită pe Firea. „Oricâte calcule cinice îşi fac în spate, acestea nu pot trece înaintea unui gest necesar şi obligatoriu. Clanul Firea-Pandele nu mai poate sta la masa guvernului”, a mai spus Drulă.

Şi REPER consideră că demisia Ministrului Muncii, venită foarte târziu, nu este suficientă pentru recredibilizarea acţiunilor guvernului în politicile de asistenţă socială.

„Era nevoie şi de demisia Gabrielei Firea, care îşi încolăceşte mai tare tentaculele în jurul scaunului de ministru, pentru că şi ea are o responsabilitate politică dar şi directă în cazul azilelor din Voluntari chiar mai mare decât a lui Marius Budăi. Un guvern cu Gabriela Firea în el este unul care girează în continuare ororile din azilele groazei”, a spus Dragoş Pîslaru, copreşedinte REPER şi fost ministru al muncii.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, şi-a dat demisia din funcţie. Premierul Marcel Ciolacu spune că este un gest de onoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici