Dragnea: Acuzaţiile DNA sunt nefondate. Mesajul pentru colegii de partid - "La luptă, băieţi!"

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, joi, că acuzaţiile DNA la adresa sunt "nefondate" şi că, de fapt, se urmăreşte îndepărtarea sa din campania electorală, dar el nu se teme de luptă şi le spune şi colegilor săi: "La luptă, băieţi!".

558 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Acuzaţiile DNA sunt nefondate. Mesajul pentru colegii de partid - "La luptă, băieţi!"

Dragnea: Acuzaţiile DNA sunt nefondate. Mesajul pentru colegii de partid - "La luptă, băieţi!"

"Toate acuzaţiile sunt nefondate. Nu am făcut absolut nimic ilegal în această campanie", a susţinut Dragnea.

În ceea ce priveşte sistemul de raportare la partid de la secţiile de votare, Dragnea a spus că fiecare partid mare primeşte de la reprezentanţii din secţiile de votare din ţară informaţii pentru numărătoare paralelă, această activitate fiind prevăzută de lege.

"Mi s-a părut o acuzaţie stupefiantă. (...) Restul sunt acuzaţii pe care o să le tratez cu toată atenţia împreună cu avocatul", a adăugat secretarul general al PSD.

Dragnea a acuzat PDL că a organizat "o grupare infracţională" prin care reprezentanţii săi au boicotat prezenţa la vot şi "au ameninţat oamenii să nu vină la vot".

Liviu Dragnea a susţinut că prin acţiunile care îl privesc pe el se intenţionează îndepărtarea sa din campania electorală, dar că el nu se teme de luptă. Dragnea le-a transmis şi colegilor săi următorul mesaj: "La luptă, băieţi!".

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, s-a prezentat, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pentru a fi audiat în cazul privind referendumul.

Liviu Dragnea a declarat că procurorii anticorupţie i-au adus la cunoştinţă "nişte învinuiri" în cazul privind referendumul, el urmând să revină "în următoarele două săptămâni" pentru a da o declaraţie.

"Ceea ce am făcut noi au făcut toate partidele şi fac tot timpul, pentru că fiecare partid are dreptul legal să primească informaţii cu ceea ce se întâmplă de la membrii săi", a declarat Liviu Dragnea.

Ulterior, DNA a informat că Liviu Dragnea, în calidate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, şi-ar fi folosit autoritatea şi influenţa în scopul obţinerii unei prezenţe de minimum 60% la votul de la referendum, pe listele de alegători figurând minori şi persoane cu drept interzis de a vota.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici