Dragnea anunţă că vrea un stadion nou în Vrancea: Ştiu că vor fi discuţii

Preşedintele PSD Liviu Dragnea, prezent joi la inaugurarea unui bazin olimpic în Vrancea, a declarat că va fi nevoie şi de un stadion, asta chiar dacă vor fi discuţii pe această temă.

854 afișări
Imaginea articolului Dragnea anunţă că vrea un stadion nou în Vrancea: Ştiu că vor fi discuţii

Dragnea anunţă că vrea un stadion nou în Vrancea: Ştiu că vor fi discuţii

"Am vorbit despre stadion şi ştiu că vor fi discuţii, dar Focşaniul are nevoie de un stadion. Sunt două, dar unul să intre în program de modernizare şi să vadă guvernul şi cu al doilea...Dar un stadion va contribui la o schimbare, la ce se întâmplă acum în Focşani. E dorit de microbişti", a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a anunţat, totodată, investiţii majore în spitalele judeţene.

Preşedintele PSD a participat, alături Marian Oprişan, preşedinte CJ Vrancea, la inaugurarea unui bazin olimpic de înot şi polo, construit prin Compania Naţională de Investiţii, investiţia ridicându-se la circa şapte milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici