Dragnea anunţă reuniuni PSD - ALDE - Guvern la malul mării, după începerea sesiunii

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat, joi, la Neptun, că în weekend-ul 2-3 septembrie, care va urma debutului sesiunii parlamentare, vor fi convocate în Constanţa reuniuni ale structurilor de conducere ale PSD şi ALDE şi ale grupurilor parlamentare, împreună cu membrii Guvernului.

211 afișări
Imaginea articolului Dragnea anunţă reuniuni PSD - ALDE - Guvern la malul mării, după începerea sesiunii

Dragnea anunţă reuniuni PSD - ALDE - Guvern la malul mării, după începerea sesiunii

„Şi noi şi dumnealor (ALDE, n.r.) o să venim tot în această zonă şi, practic, weekend-ul următor, şi PSD şi ALDE, o să fim aici în zonă, în Constanţa”, a spus Dragnea.

El a precizat că în acel sfârşit de săptămână se vor reuni la malul mării CExN al PSD, grupurile parlamentare PSD şi ALDE şi Guvernul, care vor discuta despre programul legislativ, inclusiv despre Legea pensiilor.

Astfel, întrebat dacă la CExN al PSD din această săptămână se va discuta pe tema Legii pensiilor, Dragnea a spus: „Nu. Doamna ministru Olguţa Vasilescu nu poate veni (...) De săptămâna viitoare vom discuta. O să avem din nou întâlnire în weekend, CExN, grupuri parlamentare şi Guvern, tot pe aici prin zonă”.

CExN al PSD a fost convocat, vineri, la Neptun. La ora transmisterii acestei ştiri, liderul PSD Liviu Dragnea se află într-o întrevedere cu liderii de organizaţii judeţene.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici