Dragnea, despre conflictul de la PSD Bucureşti: Membri nervoşi pe alţi membri. Aşa ceva nu e permis

Comitetul Executiv al PSD va analiza marţi situaţia organizaţiei Bucureşti, unde preşedintele Robert Negoiţă este contestat de social-democraţii din Sectorul 5, Liviu Dragnea declarând că nu este posibil să existe membri nervoşi pe colegi de partid şi să ameninţe cu proteste.

974 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre conflictul de la PSD Bucureşti: Membri nervoşi pe alţi membri. Aşa ceva nu e permis

Dragnea, despre conflictul de la PSD Bucureşti: Membri nervoşi pe alţi membri. Aşa ceva nu e permis (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

"Membri care sunt nervoşi pe alţi membri, se vorbea de mitinguri împotriva altor colegi... Aşa ceva nu e permis, dincolo că nu e permis de codul nostru de etică şi conduită, nu e permis să faci ceva împotriva unui coleg. Mâine, la Comitetul Executiv, vom lua nişte decizii importante pentru partid, pentru organizaţia PSD Bucureşti. Am discutat cu toată lumea şi mâine vom lua nişte decizii foarte ferme", a declarat preşedintele PSD Liviu Dragnea.

El a mai spus că toate filialele din ţară sunt preocupate în această perioadă să se pregătească de alegeri, iar tensiunile nu sunt benefice.

Dragnea s-a arătat deranjat şi de faptul că sunt prea mulţi cei care vorbesc în numele partidului. "Decizia mea este foarte clară: nu mai permit nimănui să iasă şi să vorbească în numele partidului. Sunt prea mulţi vorbitori care vorbesc în numele unui partid cu care nu te poţi juca chiar atât de simplu", a mai spus liderul PSD.

Liderul PSD Sector 5, deputatul Cristian Rizea, a precizat, duminică seara, că a discutat cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, în urma scandalului din PSD Bucureşti şi s-a decis anularea mitingului împotriva ”controversatului” Robert Negoiţă, însă cere arbitraj din partea Comitetului Executiv al PSD.

Iniţial, organizaţia PSD Sector 5 intenţiona să organizeze un protest, luni, cu începere de la ora 10.00, la sediul primăriei Sector 3. Protestatarii voiau să ceară demisia lui Robert Negoiţă din funcţia de primar şi de preşedinte al PSD Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici