Dragnea, despre votul PSD în cazul Ghiţă: Deputaţii PSD nu sunt roboţi

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că decizia politică a PSD este de a vota în favoarea solicitărilor justiţiei, inclusiv în cazul deputatul Sebastian Ghiţă, dar a ţinut să precizeze că deputaţii PSD nu sunt roboţi şi ar putea exista şi oameni care vor vota altfel.

637 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre votul PSD în cazul Ghiţă: Deputaţii PSD nu sunt roboţi

Dragnea, despre votul PSD în cazul Ghiţă: Deputaţii PSD nu sunt roboţi (Imagine: Dragos Savu/ Arhiva Mediafax Foto)

”Decizia e clară, acum o să vedem fiecare deputat cum votează”, a declarat Liviu Dragnea.

Dragnea a fost întrebat dacă se aşteaptă ca anumiţi deputaţi PSD să voteze împotriva cererilor justiţiei în cazul Sebastian Ghiță şi a spus că aceştia nu sunt roboţi. ”Există posibilitatea, la fiecare partid, că deputaţii nu sunt roboţi. Eu sper ca deputaţii PSD să înţeleagă că deciziile politice trebuie respectate”, a mai spus liderul PSD.

Liderul PSD a susţinut că le-a transmis parlamentarilor că cei care nu vor respecta deciziile politice ale partidului nu se vor mai regăsi pe liste.

”Sunt destui colegi care au acumulat foarte multe nerespectări ale deciziilor politice şi asta înseamnă că ceilalţi colegi, nemulţumiţi, o să ridice această problemă când o să facă listele”, a mai spus Dragnea.

Camera Deputaţilor urmează să voteze, prin vot secret cu bile, cererile DNA de reţinere şi arestare preventivă a deputatului PSD Sebastian Ghiţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici