Dragnea, după ieşirea "Tudorele, fă ceva": Codrin Ştefănescu vorbeşte cam mult şi cam rău pentru poziţia pe care o are în partid

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, miercuri, secretarul general adjunct al partidului Codrin Ştefănescu "vorbeşte cam mult şi cam rău" pentru poziţia pe care o are în partid, după ce acesta a spus că Tudorel Toader ar trebui să îşi dea demisia dacă nu o revoacă pe Kovesi.

3229 afișări
Imaginea articolului Dragnea, după ieşirea "Tudorele, fă ceva": Codrin Ştefănescu vorbeşte cam mult şi cam rău pentru poziţia pe care o are în partid

Dragnea, după ieşirea "Tudorele, fă ceva": Codrin Ştefănescu vorbeşte cam mult şi cam rău pentru poziţia pe care o are în partid

Întrebat dacă Tudorel Toader ar trebui să îşi dea demisia dacă nu o va revoca pe Laura Codruţa Kovesi pentru că aşa ar fi susţinut Codrin Ştefănescu, Liviu Dragnea a spus: "Codrin Ştefănescu vorbeşte cam mult şi cam rău pentru poziţia pe care o are în partid".

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a făcut, luni, un apel la ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru a reacţiona la „dezvăluirile” făcute de fostul deputat PSD Vlad Cosma, el arătând că „sistemul este bolnav” şi că trebuie luate măsuri urgent.

„Am emoţii despre dezvăluirile făcute ieri seară de colegul nostru, Vlad Cosma, şi în mod clar, trebuie să spunem că sistemul este foarte bolnav, vorbim de o cangrenă generalizată şi trebuie luate măsuri urgent, în momentul ăsta, penale, administrative. Aşteptam deja de dimineaţă o reacţie a procurorului general, nu a venit. Aşteptam o reacţie a ministrului de Justiţie, nu a venit. Aşteptam Corpul de control al ministrului Justiţiei să facă deja ceva în sensul ăsta. Aşa că fac un apel către ministrul Tudorel Toader: Tudorele, fă ceva, că nu se mai poate, lucrurile au ajuns la paroxism”, a spus Codrin Ştefănescu.

El a arătat că social-democraţii nu mai pot sta cu mâinile încrucişate.

„Avem un coleg arestat, un prim-ministru căruia i s-a redeschis un dosar după opt ani de zile, pe care tot ei l-au închis, în fiecare zi aflăm lucruri ciudate despre colegii noştri şi vânătoarea continuă şi nu mai putem sta cu mâinile încrucişate”, a spus Ştefănescu.

Tot luni, Liviu Dragnea, a spus că nu ia în calcul o revocare din partid a lui Codrin Ştefănescu sau a lui Nicolae Bădălău din partid.

„Le-am spus şi colegilor mei că sunt nişte prostii acele informaţii care au ieşit nu ştiu de unde. I-am spus că eu personal nu am de gând că execut pe nimeni, nici pe domnul Oprişan, nici pe domnul Codrin Ştefănescu, nici pe domnul Nicolae Bădălău, chiar nu”, a adăugat Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici