Dragnea, după mitingul pro-PSD de la Craiova: Ne-aţi încărcat de energie. Nu v-aţi lăsat păcăliţi | VIDEO

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a scris sâmbătă seara pe Facebook un mesaj adresat celor care au participat vineri la mitingul de la Craiova, menţionând că aceştia nu s-au lăsat păcăliţi de Opoziţie şi au dat un semnal că vor ca PSD să continue măsurile sociale începute.

1869 afișări
Imaginea articolului Dragnea, după mitingul pro-PSD de la Craiova: Ne-aţi încărcat de energie. Nu v-aţi lăsat păcăliţi | VIDEO

Dragnea, după mitingul pro-PSD de la Craiova: Ne-aţi încărcat de energie. Nu v-aţi lăsat păcăliţi | VIDEO

„Le mulţumesc din suflet celor peste 45.000 de olteni care au venit ieri să îi susţină pe primii 15 candidaţi ai PSD pentru alegerile europarlamentare. A fost o după amiază pe care nu o voi uita. Le-aţi arătat tuturor adversarilor că legătura dintre PSD şi cetăţenii români nu poate fi tăiată. Ne-aţi încărcat cu energie, pe mine şi pe candidaţii PSD. Nu v-aţi lăsat păcăliţi de manipulările celor din opoziţie şi este clar că vă doriţi să continuăm ce am început: creşterea salariilor şi pensiilor, scăderea şomajului, reducerea sărăciei şi decalajelor astfel încât să avem mai mulţi români în clasa de mijloc", a scris Liviu Dragnea, pe Facebook.

„Este clar că vă doriţi să fiţi reprezentaţi de patrioţi în Uniunea Europeană, care să se lupte pentru interesul României şi să aducă în ţară cât mai multe fonduri europene, pentru fermieri, pentru micii întreprinzători, pentru drumuri şi spitale. Am adus deja de patru ori mai multe fonduri europene faţă de guvernul precedent, dar vrem să aducem mai mult decât atât, pentru că românii şi România merită mai mult!", precizează Dragnea.

Mii de oameni au fost prezenţi la mitingul organizat vineri de PSD la Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici