Dragnea: E foarte probabil să-mi dau demisia de la Camera Deputaţilor, oricum până în Paşte sigur nu

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că este "foarte probabil" să demisioneze din calitatea de deputat, însă sigur nu înainte de Paşte, reiterând şi că ar putea pleca şi din fruntea partidului dacă "un gest" al său influenţează formaţiunea în bine.

1324 afișări
Imaginea articolului Dragnea: E foarte probabil să-mi dau demisia de la Camera Deputaţilor, oricum până în Paşte sigur nu

Dragnea: E foarte probabil să-mi dau demisia de la Camera Deputaţilor, oricum până în Paşte sigur nu (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Arhiva Mediafax Foto)

Întrebat dacă îşi dă demisia din calitatea de deputat, Dragnea a spus: "E foarte probabil, asta ca să vă dau o veste bună de sărbători''.

De asemenea, el a precizat că nu va lua o decizie înainte de Paşte.

"Acum nu pot să mă gândesc, e foarte probabil, o să mă gândesc. Dacă e probabil, nu o să vă spun în data de, la ora de. Oricum, până în Paşte sigur nu", a fost reacţia lui Dragnea.

Întrebat de ce ia în calcul o demisie din Camera Deputaţilor, dar nu şi una din fruntea partidului, liderul PSD a reiterat că ar putea renunţa la preşedinţia partidului, dacă acest lucru influenţează în bine PSD.

"Am luat în calcul foarte multe variante şi posibilităţi vineri şi în zilele astea, dar decizia mea în amândouă cazurile are la bază modul cum influenţează partidul. Dacă un gest al meu influenţează partidul în bine acum, când într-adevăr PSD are o opţiune serioasă pentru alegeri, e în regulă. Nu m-am preocupat nici foarte mult de ceea ce a spus domnul Zgonea pentru că eu de luni am luat decizia să nu mă mai gândesc nici la ce spune pentru că mai bine mă uit cu atenţie la adversarii noştri politici, PNL – Iohannis, mai bine ascult sursa directă decât portavocea", a conchis el.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici