Dragnea: Excluderea lui Vanghelie din partid nu are legătură cu problemele sale în justiţie

Preşedintele executiv al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, că excluderea lui Marian Vanghelie din partid nu are legătură cu ceea ce "i se întâmplă acestuia", cu problemele lui din justiţie.

165 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Excluderea lui Vanghelie din partid nu are legătură cu problemele sale în justiţie

Dragnea: Excluderea lui Vanghelie din partid nu are legătură cu problemele sale în justiţie

Întrebat cum vede acuzaţiile din justiţie la adresa lui Marian Vanghelie, Dragnea a spus: "Nu le văd în niciun fel, nu sunt procuror, nu am informaţii din dosar, nu vreau să comentez".

El a spus că excluderea lui Vanghelie din partid nu are legătură cu problemele acestuia din justiţie. "Nu are legătură excluderea lui Marian Vanghelie, cu ce i se întâmplă astăzi lui Marian Vanghelie. Atunci PSD a luat o decizie având ca argumente o serie de fapte, comportamtente ale domnului Vanghelie şi ale domnului Geoană", a adăugat Dragnea.

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, la locuinţa căruia procurorii anticorupţie au făcut joi percheziţii, are calitatea de suspect, a afirmă avocatul acestuia, Cezar Bivolaru, precizând că pe mandatul de aducere la DNA se menţionează că acesta este suspectat de abuz în serviciu.

Primarul Marian Vanghelie este suspectat că, începând din 2007, l-a ajutat pe omul de afaceri Marin Dumitru să obţină contracte cu primăria în valoare de două miliarde de lei, primind în schimb un comision de 20 la sută, potrivit unor documente ale anchetatorilor obţinute de MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici