Dragnea: În TSD sunt foarte multe "fete bune"

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la congresul TSD, că în sală se află foarte multe "fete bune", el apreciind că a avea fete bune spune multe despre viitorul acestui partid.

170 afișări
Imaginea articolului Dragnea: În TSD sunt foarte multe "fete bune"

Dragnea: În TSD sunt foarte multe "fete bune" (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

Dragnea a adus în discuţie ideea de şcoală de partid şi a precizat că PSD nu are voie să propună sau să numească într-o funcţie de conducere un om nepregătit, întrucât nu îşi permite să îşi bată joc de generaţiile viitoare.

În acest context, secretarul general al PSD a arătat că în sală "sunt foarte mulţi băieţi buni şi fete bune", fapt ce a stârnit rumoare printre tinerii social-democraţi.

"Nu ştiu de ce râdeţi, dar, indiferent cum înţelegeţi, e de bine. Spune multe despre viitorul acestui partid să ai multe fete frumoase. Uitaţi-vă la celelalte partide - nu vreau să jignesc - şi o să vă daţi seama care sunt fetele, între ghilimele, care conduc celelalte partide", a spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici