Dragnea, întrebat dacă s-a despărţit de Bombonica Prodana: "Da, după prima sentinţă. N-a mai rezistat, atâtea atacuri, atâţia ani"

Liderul PSD, Liviu Dragnea, susţine că s-a despărţit de fosta sa soţie, Bombonica Prodana, pentru că ea nu ar mai fi rezistat atacurilor politice şi că ruptura dintre ei s-a produs după prima sentinţă.

2440 afișări
Imaginea articolului Dragnea, întrebat dacă s-a despărţit de Bombonica Prodana: "Da, după prima sentinţă. N-a mai rezistat, atâtea atacuri, atâţia ani"

Dragnea, întrebat dacă s-a despărţit de Bombonica Prodana: "Da, după prima sentinţă. N-a mai rezistat, atâtea atacuri, atâţia ani"

Întrebat la Antena 3 dacă s-a despărţit de Bombonica Prodana, Liviu Dragnea a spus: "Da, după prima sentinţă, dar am rămas în continuare într-o relaţie corectă, îmi asum eu''.

''E o chestiune strict personală. (...) Ea n-a mai rezistat. Atâţia ani de zile, atâtea atacuri, n-am mai rezistat pur şi simplu. N-au fost alte lucruri, dar discutăm, ne întâlnim, ne vedem. (...) De mâine începe Săptămâna Patimilor şi e bine să ne...E o durere'', s-a confesat liderul PSD în contextul discuţiilor despre condamnarea sa.

Referitor la dosarul său de la DNA, Dragnea a spus că nu-şi face probleme pentru perioada de probaţiune.

"Eu ştiu de această perioadă de probaţiune, nu-mi este foarte greu (...) pentru că eu n-am încălcat legea până acum. Deci o să fie patru ani de zile în care o să mă comport ca şi până acum, fără să încalc legea. Nu-mi fac foarte mari probleme în sensul ăsta. (...) Continui să sper, poate sunt iremediabil, pentru justiţie corectă şi pentru o acţiune corectă a justiţiei", a conchis liderul PSD.

Bombonica Prodana (fostă Dragnea) a fost pusă sub urmărire penală pentru abuz în serviciu, fiind vizate fapte comise în perioada în care ocupa funcţia de şef serviciu Secretariat din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, a anunţat DNA la finalul lui martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici