Video Dragnea, noi semne de afecţiune pentru Olguţa Vasilescu: Orice femeie din PSD reprezintă un pericol pentru orice bărbat din PSD

Liviu Dragnea a declarat, întrebat dacă va reprezenta un pericol Olguţa Vasilescu dacă va fi numită ministru al Dezvoltării şi vicepremier, că "orice femeie din interiorul PSD reprezintă un pericol pentru orice bărbat din interiorul PSD".

760 afișări

Chestionat, miercuri la Parlament, dacă e de părere că Lia Olguţa Vasilescu, dacă Klaus Iohannis va accepta numirea ca vicepremier şi ministru al Dezvoltării, va prezenta un pericol, liderul PSD a răspuns glumind: "Orice femeie din interiorul PSD reprezintă un pericol pentru orice bărbat din interiorul PSD. Nu reprezintă niciun pericol pentru mine. Pentru mine, ca preşedinte al partidului, reprezintă un pericol cei care sunt în diverse funcţii în diverse instituţii şi împreună au făcut o organizaţie subterană şi cu care ne batem în continuare. În interiorul partidului nu există pericol pentru mine. Încă nu am ajuns la bătăi".

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, la finalul şedinţei CEx al PSD de miercuri, că o va propune pe Lia Olguţa Vasilescu la Ministerul Dezvoltării şi pe Mircea Drăghici la Ministerul Transporturilor.

Aceasta a adăugat că a trimis deja la Cotroceni deciziile de revocare ale ministrului Transporturilor Lucian Şova şi a ministrului Dezvoltării Paul Stănescu.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, că nu va semna decretele de numire în funcţia de ministru al Transporturilor pentru Lia Olguţa Vasilescu şi pentru Ilan Laufer, care a fost propus de PSD pentru portofoliul Dezvoltării Regionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici