Video Dragnea: Nu îmi dau seama ce se întâmplă cu proştii ăştia. Continuă seria de Fake news; dacă vrea, Bădălău să rămână preşedinte executiv

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a avut o ieşire nervoasă în momentul în care a fost întrebat, vineri, dacă vor fi schimbări majore la nivelul conducerii partidului, spunând că se continuă seria de fake news şi catalogându-i pe cei care le propagă "proşti".

5923 afișări

"Continuă seria de Fake news. Nu îmi dau seama ce se întâmplă cu proştii ăştia care anunţă că se întâmplă lucruri în PSD şi nu se întâmplă", a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat la cine face referire, liderul PSD a spus: "văd doar surse şi site-uri obscure. Am văzut şi oameni pe care îi citeam, îi urmăream care se lasă păcăliţi".

Ieşirea lui Liviu Dragnea a fost legată de o întrebare ce viza posibile schimbări în conducerea partidului, inclusiv înlocuirea preşedintelui executiv al formaţiunii, Niculae Bădălău.

Chestionat cu privire la poziţia acestuia şi dacă va fi menţinut în funcţie, Dragnea a comentat scurt "dacă vrea să rămână, eu nu am nicio problemă".

Dragnea: Facem miercuri CExN; nu facem execuţii; dacă vrea, Bădălău să rămână preşedinte executiv

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat, vineri, că va convoca CExN al PSD miercurea viitoare pentru evaluarea secretarilor de stat, el arătând că nu se vor face execuţii şi că, dacă vrea, preşedintele executiv Niculae Bădălău poate rămâne preşedinte executiv al formaţiunii.

Întrebat dacă la CExN se va discuta schimbarea lui Niculae Bădălău (preşedinte executiv) şi a lui Codrin Ştefănescu (secretar general adjunct) din funcţiile pe care le au în partid, aşa cum au apărut informaţii pe surse, Dragnea a negat.

„Nu. Deci continuă seria de fake news. Eu nu-mi dau seama ce se va întâmpla cu proştii ăştia care tot anunţă lucruri de foarte mult timp că se întâmplă în PSD şi ulterior nu se întâmplă. Nu ajung la un moment dat la un nivel în care să spună: <<Domn’e, ne facem de râs?>> Adică nu există aşa ceva”, a spus Dragnea.

Întrebat pe cine face proşti, în condiţiile în care colegii săi din PSD dau aceste informaţii pe surse, Dragnea a răspuns: „Care sunt colegii ăia, că eu nu văd? Văd doar surse şi tot felul de site-uri obscure care spun aceste lucruri. Am mai văzut şi oameni pe care la un moment dat îi citeam, îi urmăream cu atenţie, şi care se lasă păcăliţi de asta. Nu facem execuţii”.

El a arătat că schimbarea lui Bădălău din funcţia de vicepreşedinte al Senatului a fost rezultatul unui vot, nu o execuţie.

„La Senat a fost un vot. La noi în partid se întâmplă votul. Votul niciodată nu e o execuţie”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă rămâne preşedinte executiv Bădălău, Dragnea a răspuns: „Din partea mea, da. Dacă vrea să rămână, eu nu am nicio problemă”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici