Dragnea: Nu vreau să facem alianţă cu UDMR la guvernare

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi că nu îşi doreşte o alianţă cu UDMR la guvernare, menţionând că singurul partid alături de care ar forma o majoritate ar fi ALDE.

1993 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Nu vreau să facem alianţă cu UDMR la guvernare

Dragnea: Nu vreau să facem alianţă cu UDMR la guvernare

”Eu nu vreau să facem alianţă cu UDMR-ul la guvernare. Punct! Eu cred şi sper că românii vor acorda suficiente voturi PSD-ului şi colegilor de la ALDE, în aşa fel încât împreună să putem guverna în România aşa cum îşi doresc românii, pentru o viaţă mai bună”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Întrebat ce partid ar fi pe locul întâi în opţiunea PSD pentru formarea unei coaliţii de guvernare, Dragnea a răspuns că ”primul şi singurul, ALDE”.

De asemenea, liderul PSD a respins din nou varianta unui guvern PSD – PNL. ”Exclus din mai multe motive. Ca să poţi să faci un guvern din cel puţin două partide trebuie ca acele partide, oamenii din acele partide, să fie cât de cât compatibili (...) Ce-i acum în PNL, vorbim de PNL şi de PDL-ul lui Băsescu, este imposibil să existe compatibilitate şi colaborare cu PSD-ul. Este imposibil”, a mai spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici