Dragnea: Sunt nemulţumit că unii jurnalişti şi-au permis să jignească teleormănenii

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, şi-a exprimat, luni, nemulţumirea faţă de faptul că unii jurnalişti şi-au permis, prin afirmaţiile făcute, să jignească teleormănenii, el precizând că sunt oameni care nu votează la comandă, care nu pot fi păcăliţi uşor şi care aleg repede bobul de neghină.

151 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Sunt nemulţumit că unii jurnalişti şi-au permis să jignească teleormănenii

Dragnea: Sunt nemulţumit că unii jurnalişti şi-au permis să jignească teleormănenii (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Ţin să-mi exprim nemulţumirea că unii colegi de-ai dumneavostră din presă şi-au permis prin afirmaţiile pe care le-au făcut în aceste zile să jignească teleormănenii. Teleormănenii reprezintă o comunitate de oameni mândri, de oameni harnici şi care nu votează la comandă, votează aşa cum le dictează conştiinţa. În schimb, sunt oameni care nu pot fi păcăliţi foarte uşor şi sutnt oameni care aleg foarte repede bobul de neghină şi aleg adevărul faţă de minciună", a spus Dragnea, după ce şi-a depus candidatura la BEJ Teleorman.

Crin Antonescu şi Liviu Dragnea şi-au depus, luni după-amiză, împreună, dosarele de candidatură la BEJ Teleorman. Cei doi au fost întâmpinaţi de câteva zeci de susţinători şi li s-au înmânat două buchete de flori la intrare.

Şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, a transmis, luni, un mesaj public "imbecililor" care îi insultă pe toţi cetăţenii din Teleorman şi îi prezintă ca pe o masă amorfă de oameni manipulaţi şi fără opţiuni politice, arătând că teleormănenii au dovedit, la toate alegerile, că au opţiuni politice diverse.

"Aş vrea să le transmit public imbecililor care insultă în masă toţi cetăţenii din Teleorman - prezentându-i ca pe o masă amorfă de oameni manipulaţi şi fără opţiuni politice - aş vrea să le spun că toate alegerile de orice fel au dovedit că cetăţenii din Teleorman, ca toţi ceilalţi cetăţenii României, au opinii politice diverse", a spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici