Drulă, despre dosarul vaccinurilor: Nu ne vor intimida, PNL şi-a asumat vaccinarea anti-COVID

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a comentat solicitarea DNA pentru anchetarea foştilor miniştri ai Sănătăţii Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă. Nu ne vor intimida, PNL şi-a asumat vaccinarea anti-COVID, a spus Drulă.

513 afișări
Imaginea articolului Drulă, despre dosarul vaccinurilor: Nu ne vor intimida, PNL şi-a asumat vaccinarea anti-COVID

Drulă, despre dosarul vaccinurilor: Nu ne vor intimida, PNL şi-a asumat vaccinarea anti-COVID

Liderul USR susţine că este vorba despre dosare politice.

„Nu ne vor intimida. Ne-au trimis semnale să ne potolim. Să nu construim Polul de Dreapta. Să nu contăm în alegerile de anul viitor pentru care scenariul de culise e deja pregătit. Dosare activate când e convenabil politic, în campanie electorală, am mai văzut. Aşa ştiu ei să lucreze. Vlad Voiculescu este un om cinstit, care în cele 3 luni ca ministru, a acţionat responsabil şi cu patriotism”, a spus Drulă.

Preşedintele USR mai spune că PNL şi-a asumat vaccinarea.

„PNL şi-a asumat vaccinarea anti-COVID. Premierul Cîţu şi ministrul Apărării Ciucă, şeful dlui. Gheorghiţă de la Comitetul de vaccinare au coordonat acest proces. N-am fost de acord cu ei la multe decizii, iar Vlad Voiculescu a şi fost dat afară din guvern pentru că i-a deranjat pe speciali care voiau centre de vaccinare doar pentru ei. Totuşi, deciziile de oportunitate, mai ales în condiţii de criză, sunt exact asta. Au decis Iohannis şi Cîţu comandarea a prea multe vaccinuri bazat pe informaţiile de atunci? Posibil, cu mintea de acum, dar nu aşa se judecă într-o criză şi nu e nimic “penal” în asta. Uniunea Europeană a comandat 4,6 miliarde de doze la o populaţie de 450 de milioane. Nu se ştia la acel moment ce se va întâmpla cu producţia, ce tulpini vor apărea, de câte rapeluri va fi nevoie. Vrea DNA să-i investigheze şi pe ei?”, a mai transmis Drulă.

Liderul USR îi atacă pe guvernanţi.

„PSD s-a aruncat asupra acestei teme false pentru a acoperi portbagajele cu bani, azilele groazei şi toate actele de corupţie oribilă care au mutilat România. PNL se teme de crearea Polului de Dreapta care îi va trimite la lada de gunoi a Istoriei pentru ce fac ţării. Împreună vor să guverneze întru hoţie încă 4 ani cu un măscărici convenabil ca singură Opoziţie. Ne hărţuiesc zilnic, ei şi trompetele media, ne ameninţă primarii, ne spun că dacă nu ne potolim nu va fi bine. În timp ce distrug economia României şi prăduiesc bugetul ţării”, a precizat Cătălin Drulă.

DNA a anunţat joi că vrea să ancheteze trei membri ai guvernului Câţu în dosarul vaccinurilor. Surse apropiate anchetei susţin că este vorba despre fostul premier Florin Câţu şi de foştii miniştri Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă.

Potrivit surselor, DNA solicită ridicarea imunităţii parlamentare a fostului premier Florin Câţu şi cere avizul preşedintelui Klaus Iohannis pentru anchetarea foştilor miniştri ai Sănătăţii – Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă, în dosarul achiziţiei de vaccinuri în România din perioada pandemiei.

Cei trei sunt vizaţi de DNA pentru presupuse fapte de complicitate la abuz în serviciu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici