Dumitru Buzatu: Nu tot PSD-ul e supărat pe Toader. Eu apreciez activitatea ministrului Justiţiei

Preşedintele PSD Vaslui Dumitru Buzatu a declarat, miercuri pentru MEDIAFAX, că nu tot partidul este supărat pe Tudorel Toader, precizând că, personal, apreciază activitatea ministrului Justiţiei.

333 afișări
Imaginea articolului Dumitru Buzatu: Nu tot PSD-ul e supărat pe Toader. Eu apreciez activitatea ministrului Justiţiei

: Nu tot partidul e supărat pe Toader. Eu apreciez activitatea ministrului Justiţiei

„Ideea era că nu tot partidul e chiar foarte supărat pe domnul Toader. Între aceia care nu sunt supăraţi pe domnul Toader mă număr şi eu. Cred că trebuie ţinut cont de toate observaţiile, toate nemulţumirile şi accelerată legiferarea în ceea ce priveşte rezolvarea unor probleme, dar, în acelaşi timp, trebuie să ţinem cont şi de faptul că domnul Tudorel Toader e un om care, cred că, prin virtuatea competenţei pe care o are, poate să-şi ducă foarte bine până la capăt mandatul de ministru al Justiţiei. Asta nu înseamnă că nu trebuie impulsionate lucrurile. Personal, eu apreciez activitatea domnului ministru Toader”, a afirmat Dumitru Buzatu, miercuri, pentru MEDIAFAX.

„Rezolvarea anumitor probleme a durat foarte mult şi de aceea apar aceste nemulţumiri. Trebuie să discutăm cu toţi, să vedem ce se poate face pentru rezolvarea într-un ritm mai accelerat a acestor probleme şi să mergem mai departe”, a mai spus liderul PSD Vaslui.

Social-democratul a vorbit şi despre legile care trebuie modificate în urma deciziilor de neconstituţionalitate ale CCR.

„Este vorba de un număr de legi care derivă din hotărâri ale CCR. În cazul acesta este evident că aceste hotărâri ale CCR trebuie puse în aplicare şi legile vizate trebuie modificate”, a conchis Buzatu.

Plenul Camerei Deputaţilor în care urma să fie votată moţiunea simplă la adresa lui Tudorel Toader a fost suspendat din lipsă de cvorum. Suspendarea şedinţei vine în contextul în care PSD a decis de grup parlamentar să nu se prezinte la vot.

Ulterior, Liviu Dragnea a anunţat că în partid există o stare de nemulţumire cu privire la Tudorel Toader şi că va exista o discuţie legat de această situaţie în coaliţie, după revenirea premierului Viorica Dăncilă.

Întrebat care sunt nemulţumirile cu privire la Tudorel Toader, Dragnea la răspuns: „Aţi văzut în spaţiul public, aţi văzut colegi la televiziuni, cum ar fi Florin Iordache. Aşa am convenit cu domnul Călin Popescu Tăriceanu să discutăm şi cu doamna Dăncilă ori vineri, ori luni, şi cu domnul Toader. După care o să avem noi o discuţie în PSD. Au fost lucruri contradictorii, sunt nişte decizii luate în CEx care trebuie limpezite”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici