Durata suspendării lui Remeş din PNL este de un an

Durata suspendării fostului ministru al Agriculturii Decebal Traian Remeş din PNL este de un an, precizează un comunicat al PNL sector 1, remis, joi, agenţiei MEDIAFAX.

3 afișări
Imaginea articolului Durata suspendării lui Remeş din PNL este de un an

Durata suspendării lui Remeş din PNL este de un an

Biroul Politic Teritorial al PNL Sector 1 a decis, miercuri, sancţionarea lui Remeş cu suspendarea drepturilor ce decurg din calitatea de membru PNL pe timp de un an.

Conform PNL sector 1, Remeş a încălcat prevederea din Statut conform căreia membrii PNL au obligaţia "să îndeplinească mandatul primit în cazul delegării sau al participării în numele partidului la exercitarea funcţiilor sau demnităţilor publice în care au fost desemnaţi sau aleşi, de care trebuie să se achite cu demnitate, competenţă şi cinste".

PNL sector 1 a considerat că Decebal Traian Remeş a încălcat şi articolul 6 din Codul etic al PNL, care prevede că "membrul PNL trebuie să dovedească în toate acţiunile şi susţinerile sale onestitate, corectitudine, încredere în forţele proprii, integritate, loialitate faţă de partid şi misiunea sa", fiind necesar ca "toate demersurile întreprinse să fie motivate de interesele partidului şi ale ţării şi nu de interese de natură personală".

Sancţionarea fostului ministru al Agriculturii a fost decisă la nivelul Biroului Politic, cu 17 voturi "pentru" şi un vot "împotrivă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici