Duvăz: În campania lui Băsescu s-au cheltuit până acum 175 de milioane de euro

Purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz a declarat, duminică, într-o conferinţă, că până acum s-au cheltuit 175 de milioane de euro în campania lui Traian Băsescu, mult peste limita legală, şi că şeful statului este "mogulul şef" pe axa Udrea-Cocoş şi pe axa constructorilor.

82 afișări
Imaginea articolului Duvăz: În campania lui Băsescu s-au cheltuit până acum 175 de milioane de euro

Duvăz: În campania lui Băsescu s-au cheltuit până acum 175 de milioane de euro (Imagine: Mediafax Foto)

El a acuzat PDL că ar fi cheltuit în campania prezidenţială 175 de milioane de euro, însă, întrebat de unde are asemenea informaţii, a refuzat să spună. Duvăz a spus că aceşti bani ar fi fost daţi pe panouri, afişe şi spaţii publicitare în presă.

Duvăz a afirmat că suma respectivă depăşeşte de 50 de ori suma legală care poate fi folosită în campania unui candidat la alegerile prezidenţiale.

Întrebat insistent de jurnalişti pe ce informaţii îşi poate susţine acuzaţia, sau dacă are dovezi în sprijinul lor, Duvăz a răspuns: "Nu am să spun acum din ce surse sunt aceste informaţii".

Întrebat dacă PSD va sesiza organele abilitate, dat fiind faptul că acuzele aduse implică încălcarea legii, Duvăz a spus că la momentul în care PSD va lua o asemenea decizie va informa opinia publică, dacă va fi cazul.

Duvăz a spus că Băsescu se bucură de o expunere enormă prin afişe, bannere, apariţii publicitare în ziare, la televiziuni şi radiouri, mult peste nivelul lui Mircea Geoană.

El a declarat că Băsescu, cel care critică mogulii, are în spate grupuri de interese, fiind "mogulul şef".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici