Dwayne „The Rock” Johnson ar putea candida la preşedinţia SUA

Fostul luptător, care este acum cel mai bine plătit actor din lume, a dezvăluit că a fost contactat în legătură cu alegerile de anul viitor.

1272 afișări
Imaginea articolului Dwayne „The Rock” Johnson ar putea candida la preşedinţia SUA

Dwayne Johnson, cunoscut şi sub numele de „The Rock”, are 51 de ani

Un fost luptător la Casa Albă? Este un scenariu realist, privind sondajele referitoare la Dwayne Johnson, cunoscut şi sub numele său de ring „The Rock” – a fost una dintre cele mai importante nume ale WWE între anii nouăzeci şi începutul anilor 2000 – iar astăzi este un actor foarte iubit de public (conform Forbes, el are o avere netă de 270 de milioane de dolari şi este cel mai bine plătit actor din lume).

Într-un interviu difuzat pe podcastul prezentatorului TV Trevor Noah, Johnson a dezvăluit că, în urmă cu doar câteva luni, mai multe partide l-au contactat pentru a-i cere să candideze la preşedintele Statelor Unite.

Numele lui a apărut după un sondaj din 2021 la care au răspuns 30.000 de cetăţeni americani: 46% sunt gata să susţină posibila sa candidatură la Casa Albă.

„A fost un sondaj interesant, trebuie să spun că m-a mişcat. M-a uimit şi m-a onorat enorm. Mărturisesc un lucru: la sfârşitul anului 2022, părţile m-au contactat pentru a mă întreba dacă intenţionez să candidez sau dacă, dacă da, aş putea face acest lucru”, a comentat Johnson.

Nu se ştiu multe despre poziţia politică a lui Johnson: în 2020, a spus public că îl va vota pe Joe Biden. În 2016, a declarat pentru revista GQ că „nu pot nega că m-am gândit să candidez pentru funcţia de guvernator, iar ideea de a fi preşedinte este fascinantă”.

Un an mai târziu, a mărturisit revistei Variety că „se gândeşte serios” la o candidatură în 2024.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici