Ecuador are cel mai tânăr preşedinte din istorie. Daniel Noboa promite schimbări majore

  • Daniel Noboa este fiul cunoscutului om de afaceri ecuadorian, Alvaro Noboa
  • Daniel a fost ales cu peste 52% din voturi
  • Tânărul şef de stat, în vârstă de 35 de ani promite să combată violenţa şi să reconstruiască ţara
715 afișări
Imaginea articolului Ecuador are cel mai tânăr preşedinte din istorie. Daniel Noboa promite schimbări majore

Sursa foto: Facebook / Daniel Noboa Azin

Daniel Noboa, în vârstă de 35 de ani, devine cel mai tânăr preşedinte care a condus vreodată statul Ecuador. Ales cu 52% din voturi, faţă de adeversara sa Luisa Gonzalez care a acumulat 48% din electorat, tânărul Noboa a promis că va reconstrui ţara sud-americană, va întări economia şi va slăbi criminalitatea.

„Mâine începem să lucrăm pentru acest nou Ecuador, începem să lucrăm pentru a reconstrui o ţară grav lovită de violenţă, corupţie şi ură”, a declarat Noboa.

Noboa se va confrunta cu provocarea semnificativă de a îndrepta economia precum şi combaterea criminalităţii galopante, relatează Reuters.

Violenţa cartelurilor de droguri a atins cote maxime în august atunci când candidatul anticorupţie Fernando Villavicencio a fost asasinat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici