Eduard Hellvig: Evoluţiile recente ne obligă să consolidăm parteneriatul dintre SRI şi MAI, care e „vital”

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a declarat, miercuri, la bilanţul MAI, că evoluţiile recente obligă la consolidarea şi aprofundarea parteneriatului dintre SRI şi MAI, acesta fiind vital pentru securitatea naţională a României.

469 afișări
Imaginea articolului Eduard Hellvig: Evoluţiile recente ne obligă să consolidăm parteneriatul dintre SRI şi MAI, care e „vital”

Eduard Hellvig: Evoluţiile recente ne obligă să consolidăm parteneriatul dintre SRI şi MAI, care e „vital”

„Eu cred - şi realitatea din teren ne confirmă astăzi - că parteneriatul dintre MAI şi SRI este vital pentru securitatea naţională a României. Personal cred că în 2017 colaborarea dintre SRI şi MAI este importantă pentru menţinerea unui nivel optim de răspuns a statului român la situaţii din ce în ce mai diverse”, a spus Hellvig.

EL a spus că evoluţiile recente obligă SRI şi MAI să consolideze şi să aprofundeze parteneriatul dintre cele două instituţii.

„Consider că trebuie să ne pregătim împreună şi să exersăm modalităţile de răspuns în timp real la ameninţări şi riscuri. Nu ducem războaie diferite, doar armele diferă. Din punctul de vedere al SRI, singura noastră armă e informaţia, iar singurul scut e respectarea legii. Vom continua să utilizăm eficient şi responsabil această armă pentru a vă pune la dispoziţie informaţii utile pentru asigurarea ordinii publice şi a siguranţei cetăţenilor”, a mai spus Hellvig.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici