Elena Udrea despre plecarea la Atena: Aşa şi ce dacă am părăsit ţara? Ce vă agită atât de tare?

Fostul ministru Elena Udrea reacţionează pe Facebook după ce în spaţiul public au apărut informaţii că a plecat din ţară şi spune că este dreptul ei, neavând vreo restricţie, dar că unii scriu la comandă.

29716 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea despre plecarea la Atena: Aşa şi ce dacă am părăsit ţara? Ce vă agită atât de tare?

Elena Udrea despre plecarea la Atena: Aşa şi ce dacă am părăsit ţara? Ce vă agită atât de tare?

„Unii nu au avut somn şi, după miezul nopţii s-au apucat să împrăştie «pe surse» că «Elena Udrea a părăsit ţara»!!!

Aşa, şi??? Şi ce dacă «am părăsit ţara»??? Ce vă agită atât de tare de nu dormiţi noaptea din cauza mea? Sau aţi primit ordin pe unitate să vă ridicaţi din scutece şi să vă lamentaţi pe net? «Am părăsit ţara» de nu ştiu câte ori până acum şi o să o mai «părăsesc» oricând e nevoie. Că plec cu treabă sau plec în vacanţă, mă priveşte fix pe mine. La fel cum şi dacă aş merge să o vizitez pe Alina Bica în Costa Rica sau m-aş plimba cu ea la Paris, ar fi fix problema noastră. Aşa că pe loc repaus până la noile ordine! P.S. Cine chiar ar fi vrut să se ştie unde sunt zilele acestea, putea afla uşor, nu e niciun secret, ba chiar este o informaţie oficială”, a susţinut Elena Udrea, într-o postare vineri, pe Facebook.

Alexandru Chiciu, avocatul fostului ministru, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că Elena Udrea i-a comunicat că este la Atena şi că aceasta nu dispune de măsuri preventive în vreun dosar.

„Noi, avocaţii, suntem mandataţi sa transmitem informatiile aşa cum sunt furnizate de catre client. Doamna Udrea mi-a spus ca e la Atena. Elena Udrea nu are măsuri preventive”, a explicat Chiciu

Udrea a lipsit joi la Curtea de Apel unde avea termen în dosarul în care e acuzată de finanţare ilegală a campaniei electorale a alegerilor din 2009. Următorul termen în dosar va avea loc în data de 8 martie.

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, a fost condamnată, în 2017, la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul "Gala Bute", decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nefiind definitivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici