Elena Udrea: Nu am de gând să ies la pensie din Parlament

Elena Udrea (PDL) s-a numărat printre ultimii parlamentari care au depus, marţi, la Camera Deputaţilor, documentele necesare pentru preluarea mandatului, ea declarând, pentru MEDIAFAX, că "este o persoană activă", care nu vrea să iasă la pensie de la Parlament.

26 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea: Nu am de gând să ies la pensie din Parlament

Elena Udrea: Nu am de gând să ies la pensie din Parlament (Imagine: Mediafax Foto)

Udrea a spus că, după prima zi de lucru a deputaţilor, nu a putut să-şi facă "o idee concretă despre cât de activă este activitatea Parlamentului".

"Eu sunt o persoană activă şi sper să am activitate. Nu mi-ar plăcea să stau într-o bancă şi să treacă orele. Vreau să particip activ la procesul legislativ. Am înţeles că niciodată n-au fost atâţia parlamentari, cum au fost în prima zi şi mi s-a spus că vin cam jumătate. Nu am de gând să ies la pensie din Parlament", a adăugat Elena Udrea.

Udrea a mai spus că unul dintre obiectivele sale de deputat se referă la elaborarea unui proiect de lege astfel încât cetăţenii să poată revoca, prin referendum, mandatul unui parlamentar, aşa cum se întâmplă în cazul preşedintelui ţării şi al primarilor.

"Am să discut şi cu ceilalţi colegi despre susţinerea unei legi privind reformarea Parlamentului, care se referă la responsabilizarea parlamentarului, în sensul în care cetăţenii ar putea să voteze la referendum revocarea mandatului de parlamentar, aşa cum se face în cazul primarilor şi al preşedintelui României", a explicat Udrea.

Elena Udrea a depus la Camera Deputaţilor declaraţia de avere şi celelalte documente necesare. Ea a făcut mai multe poze pentru legitimaţie şi, după cinci minute, a ales, cu greu, una dintre acestea. "Toate sunt urâte", a apreciat Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici