Emil Boc: Extremismul poate pune în pericol viitorul democratic al Europei

  • „Extremismul este forţa politică care poate pune în pericol viitorul Europei, viitorul democratic al Europei”, spune Emil Boc.
  • El afirmă că liberalii trebuie să facă tot ce le stă în putinţă „pentru a ţine extremismul la uşă”.
131 afișări
Imaginea articolului Emil Boc: Extremismul poate pune în pericol viitorul democratic al Europei

„Extremismul este forţa politică care poate pune în pericol viitorul Europei, viitorul democratic al Europei. Trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a ţine extremismul la uşă şi nu în interiorul procesului democratic fundamental. Primarii din Europa au demonstrat că pot ţine extremismul deoparte”, spune primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc (PNL) în timpul unei conferinţe organizate în timpul congresului PPE.

El afirmă că nu există, decât cu rare excepţii, primari sau preşedinţi de consilii judeţene cu orientări extremiste.

„Primarii sunt cheia unui viitor democratic al Europei, iar PPE a înţeles ac est lucru şi a stabilit ca prioritate colaborarea dintre nivelul local, naţional şi european. Toată politica, până la urmă e la nivelul local. primul contact direct al cetăţeanului european este cu administraţia locală şi de aceea PPE susţine atât de mult şi de puternic această relaţie directă cui cetăţeanul. Până la urmă, de acolo vine viitorul, de la votul dat de către cetăţean”, încheie Boc.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici