Emmanuel Macron: UE are "perspective rezonabile" de a avea un vaccin anti-Covid în următoarele luni

  • Emmanuel Macron: Sunt şanse "rezonabile" ca UE să aibă un vaccin anticoronavirus în câteva luni
  • Macron: "Avem perspective rezonabile de a avea un vaccin în următoarele luni"
  • Până în prezent, pe plan global s-au înregistrat aproape 22,5 milioane de cazuri de Covid-19 şi 789.455 de decese
383 afișări
Imaginea articolului Emmanuel Macron: UE are "perspective rezonabile" de a avea un vaccin anti-Covid în următoarele luni

Sursa foto: profimedia

Uniunea Europeană are şanse "rezonabile" de a obţine un vaccin anticoronavirus în următoarele luni, a declarat joi după-amiază preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, după întâlnirea pe care a avut-o cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei.

Cei doi lideri au discutat, printre altele, despre criza pandemiei în cursul întrevederii pe care au avut-o joi la reşedinţa prezidenţială de vacanţă de la Brégançon, situată în apropierea oraşului francez Marsilia.

"Pot spune şi este foarte important, mai ales că mai multe vaccinuri sunt în etapa a treia, că avem perspective rezonabile de a avea un vaccin în următoarele luni. Acesta nu va rezolva problemele în câteva săptămâni, ci în câteva luni", a declarat Emmanuel Macron, potrivit cotidianului Le Figaro.

Până în prezent, la nivel mondial s-au înregistrat aproape 22,5 milioane de cazuri de coronavirus şi 789.455 de decese, potrivit datelor centralizate de Universitatea Johns Hopkins (SUA).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ue,
coronavirus

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici