Eugen Tomac, după ce Şoşoacă l-a cerut şi pe Putin în Parlament: Expresie hidoasă a politicianului vândut

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac o critică pe senatoarea Diana Şoşoacă, care a afirmat că Parlamentul ar fi trebuit să-l invite şi pe Vladimir Putin să adreseze un discurs: „Această Şoşoacă reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut”.

36428 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac, după ce Şoşoacă l-a cerut şi pe Putin în Parlament: Expresie hidoasă a politicianului vândut

Eugen Tomac, după ce Şoşoacă l-a cerut şi pe Putin în Parlament: Expresie hidoasă a politicianului vândut

„Tupeul slugilor lui Putin. Nu mai e de mult o noutate faptul că Rusia şi-a plantat în Parlamentul României o pleiadă de slugi după alegerile din 2020. Tupeul unui ales pe listele AUR este dezgustător. Această Şoşoacă reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Să ceri ca Putin să fie invitat să se adreseze Parlamentului României este cel mai josnic act de trădare naţională. Poate se trezesc românii şi întreg ce minciună populistă au votat în 2020”, scrie pe Facebook Eugen Tomac.

Reacţia eurodeputatului PMP vine după ce Diana Şoşoacă a spus că ar trebui invitat şi Vladimir Putin să se adreseze deputaţilor şi senatorilor.

„Odată ce l-a invitat pe domnul Zelenski să vorbească în Parlamentul României, normal ai avea obligaţia să-l inviţi şi pe Putin. De ce? Ca să se păstreze echidistanţa, nu pentru că ţii cu Rusia sau cu Ucraina”, a spus Şoşoacă într-o postare live pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici