Eugen Tomac, ironii la adresa lui Tudorel Toader: Se gândeşte să se revendice drept Ministru #rezisTT | FOTO

Liderul PMP, Eugen Tomac, a ironizat, duminică, pe Facebook, situaţia în care se găseşte ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, afirmând despre acesta că ”schimbă tabăra şi se gândeşte să se revendice drept Ministru #rezisTT”.

258 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac, ironii la adresa lui Tudorel Toader: Se gândeşte să se revendice drept Ministru #rezisTT | FOTO

Eugen Tomac, ironii la adresa lui Tudorel Toader: Se gândeşte să se revendice drept Ministru #rezisTT

”Dragnea, în război cu propriul avocat, Ministrul #rezisTT. Tudorel schimbă tabăra şi se gândeşte să se revendice drept Ministru #rezisTT. CEX-ul PSD, mirat de ce se întâmplă, se gândeşte să convoace o şedinţă în staţiunea Euforie, poate aşa se inspiră şi-l găsesc vinovat pe TT pentru risipa de pachete descoperită pe litoral”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a precizat, sâmbătă seară, pe Facebook, că o ordonanţă de urgenţă nu poate fi adoptată în lipsa urgenţei, reluând post-script-umul potrivit căruia va şterge postarea respectivă în termen de o oră.

"O simpla precizare! In lipsa urgentei, nu poate fi adoptata o Ordonanta de Urgenta !", a scris, pe Facebook, Tudorel Toader, precizând, ca post-scriptum, că va şterge postarea într-o oră.

Ulterior, ministrul a mai venit cu o precizare. "O simplă... clarificare ! Afirmaţia din ultima postare este valabilă, după cum, valabilă a fost şi afirmaţia din 2 aprilie. Deosebirea: Astăzi mă refeream la cerinţa generală pentru adoptarea unei OUG. Pe data de 2 aprilie mă refeream la urgenţa modificării Cp şi a Cpp, în acord cu numeroasele decizii de neconstituţionalitate a unora dintre prevederile în vigoare, precum şi pentru transpunerea Directivelor privind confiscarea extinsă, respectiv, consolidarea prezumţiei de nevinovăţiei ! PS: acest mesaj va fi şters peste 30 de minute !", a scris Toader.

Reacţia a venit în condiţiile în care preşedintele PSD Liviu Dragnea l-a avertizat pe Tudorel Toader că nu mai poate continua aşa, anunţând de luni bune ordonanţe, dar fără să facă nimic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici