Eugen Tomac susţine că un sediu PMP din Bucureşti a fost vandalizat

Preşedintele executiv al Mişcării Populare, Eugen Tomac, susţine că sediul partidului din strada Pajurei, Sector 1, a fost vandalizat şi că în spatele acestei acţiuni s-ar afla "diversionişti din PSD".

847 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac susţine că un sediu PMP din Bucureşti a fost vandalizat

Eugen Tomac susţine că un sediu PMP din Bucureşti a fost vandalizat (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

"Diversioniştii din PSD fac ce ştiu mai bine. Lecţia pe care au învăţat-o de la revoluţie încoace este să-şi trimită oamenii să instige la ură şi la violenţă. Această abordare e inadmisibilă într-o capitală europeană!", a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Tomac a mai susţinut, într-o declaraţie de presă, că locuitorii din strada Pajura ar fi primit mesaje, în numele PMP. "Regretăm acest incident este o diversiune ordinară, mizerabilă. Mai mult decât atât în ziua în care am ridicat acest panou prin care am anunţat locuitorii din acest cartier că aici va fi un birou al MP Sector 1, geamurile au fost sparte", a mai spus preşedintele executiv.

"Astăzi când am convocat o şedinţă cu membrii, simpatizanţii noştri din Pajura, diversioniştii din PSD (...) au distribuit pliante cu invitaţii către cetăţeni cum că noi dăm mici şi bere la orele 17, deşi întâlnirea noastră era convocată pentru ora 18. Atunci când am venit (...) ne-am trezit cu mai bine de 100 de cetăţeni majoritatea de etnie rromă care foloseau un limbaj extrem de vulgar şi agresiv la adresa MP", a mai susţinut Tomac, precizând că a depus deja sesizare la poliţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici