Eurodeputat: "Sper ca acest atac barbar al micului Stalin de la Kremlin să înceteze cât mai curând"

Acest război nu-şi avea rostul şi nimic nu justifică pierderile unor vieţi nevinovate, transmite eurodeputatul Eugen Tomac, originar din Ucraina: „Sper ca acest atac barbar al micului Stalin de la Kremlin să înceteze cât mai curând”.

393 afișări
Imaginea articolului Eurodeputat: "Sper ca acest atac barbar al micului Stalin de la Kremlin să înceteze cât mai curând"

Eurodeputat: "Sper ca acest atac barbar al micului Stalin de la Kremlin să înceteze cât mai curând"

„Din nefericire, trăim vremuri de război în imediata noastră vecinătate. Esenţial este să rămânem solidari cu toţi cei afectaţi de acest conflict militar”, transmite Eugen Tomac.

Europarlamentarul, născut în Ucraina, afirmă că România este o ţara sigură şi nu avem motive de îngrijorare din punct de vedere al securităţii.

„Suntem în NATO şi avem garanţii puternice in ceea ce priveşte securitatea României. Clasa politică trebuie să renunţe la discursul mediocru legat de temele politice care ţin agenda publică şi să rămână angajată pe soluţii pentru a răspunde cu maturitate la orice provocare. În aceste vremuri, primează doar interesul naţional al României. Vom nevoiţi să adoptăm rapid toate sancţiunile pe care le va impune Uniunea Europeană ca răspuns al atacului Federaţiei Ruse. Din această clipă, urmărim şi ţinem cont doar de informaţiile oficiale. Autorităţile au obligaţia de a comunica în timp real, cu maximă claritate, tot ceea ce trebuie să ştie cetăţenii. Sper ca acest atac barbar al micului Stalin de la Kremlin să înceteze cât mai curând. Din păcate, deja sunt victime civile. Acest război nu-şi avea rostul şi nimic nu justifică pierderile unor vieţi nevinovate”, conchide Tomac.

Rusia a atacat, joi dimineaţă, Ucraina.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici