Eurodeputatul Negrescu îl atacă pe Comisarul eurosceptic pentru agricultură: incapabil să ofere soluţii

Europarlamentarul Victor Negrescu l-a atacat pe Comisarul european pentru agricultură în plenul Parlamentului European. Social democratul a vorbit despre „iresponsabilitatea anti-europenilor în gestionarea crizei din agricultură”.

397 afișări
Imaginea articolului Eurodeputatul Negrescu îl atacă pe Comisarul eurosceptic pentru agricultură: incapabil să ofere soluţii

Eurodeputatul Negrescu îl atacă pe Comisarul european pentru agricultură: incapabil să ofere soluţii

Europarlamentarul Victor Negrescu a apărat fermierii români în plenul Parlamentului European şi a arătat „iresponsabilitatea anti-europenilor în gestionarea crizei din agricultură” deoarece actualul Comisar European pentru Agricultură este afiliat grupului eurosceptic din care fac parte şi reprezentanţii partidelor extremiste din România în legislativul european.

„Fermierii din România se luptă pentru supravieţuire prin prisma faptului că actualul Comisar European pentru Agricultură, susţinut de partidele eurosceptice din Europa, inclusiv de reprezentanţii partidelor extremiste din România în Parlamentul European, este incapabil să ofere soluţii adecvate la problemele cu care aceştia se confruntă. Sub coordonarea comisarului afiliat grupului eurosceptic, România a fost discriminată la alocarea fondurilor pentru sprijinirea fermierilor, speculanţii profită de grânele ieftine şi de fermierii afectaţi de război, preţurile la alimente au crescut exponenţial, iar produsele agricole ucrainene nici măcar nu ajung unde trebuie. Asta fac anti-europenii când ajung în funcţii cheie în Europa”, a declarat eurodeputatul Victor Negrescu.

În încheierea intervenţiei sale, reprezentantul României în Parlamentul European a anunţat lansarea unei noi iniţiative împreună cu Partidul Social Democrat şi PES activists România cu scopul de a susţine fermierii români şi dezvoltarea mediului rural.

„Împreună cu Partidul Social Democrat şi PES activists România, am venit cu soluţii la actuala criză din agricultură şi vom iniţia o campanie pentru sprijinirea fermierilor români şi a celor care trăiesc în mediul rural pentru că stânga europeană luptă pentru o Europă incluzivă”, a conchis europarlamentarul român, Victor Negrescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici