Europarlamentarul Corina Creţu: Soţia d-lui Dumitru Buzatu se numeşte Gabriela Creţu, nu Corina Creţu

„Soţia d-lui Dumitru Buzatu se numeşte Gabriela Creţu, nu Corina Creţu”, precizează într-o postare pe Facebook europarlamentarul Corina Creţu, după ce Marcel Ciolacu i-a încurcat numele.

2502 afișări
Imaginea articolului Europarlamentarul Corina Creţu: Soţia d-lui Dumitru Buzatu se numeşte Gabriela Creţu, nu Corina Creţu

Europarlamentarul Corina Creţu: Soţia d-lui Dumitru Buzatu se numeşte Gabriela Creţu, nu Corina Creţu

„În legătură cu măsurile anunţate azi-dimineaţă în direct ca urmare a Biroului Executiv al PSD, informaţii preluate de către mijloacele de informare în masă, doresc să fac următoarea precizare: soţia dlui Dumitru Buzatu se numeşte Gabriela Creţu, nu Corina Creţu, aşa cum s-a spus în declaraţia din faţa sediului PSD, preluată apoi de presă. Doresc să vă asigur în continuare despre angajamentul meu de a susţine interesele românilor în Parlamentul European, aşa cum am procedat constant în ultimii ani, atât ca membru al Parlamentului Europei, cât şi în calitate de Comisar European”, a scris Corina Creţu.

Dumitru Buzatu a fost exclus din PSD, sâmbătă, cu unanimitate de voturi. În locul său a fost numit interimar Dragoş Benea. Tudor Buzatu, fiul liderului vasluian, a demisionat din funcţia de secretar de stat.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că a propus suspendarea din funcţia din membru al PSD a „Corinei Creţu”, referindu-se, însă, la fosta soţie a lui Buzatu, Gabriela Creţu.

Dumitru Buzatu a fost reţinut sâmbătă dimineaţa de procurorii DNA Iaşi, după ce a fost prins vineri seara în timp ce primea 1,25 milioane de lei mită pentru a ajuta o companie să obţină un contract.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici