Europarlamentarul Tudose: Avem un guvern de fantome gălăgioase care bântuie haotic prin ministere

Europarlamentarul Mihai Tudose susţine că România are un guvern de fantome gălăgioase care bântuie haotic prin ministere deoarece numeroşi miniştri refuză să semneze documentele aprobate de cabinet şi îi deleagă pe subordonaţi să facă acest lucru.

176 afișări
Imaginea articolului Europarlamentarul Tudose: Avem un guvern de fantome gălăgioase care bântuie haotic prin ministere

Europarlamentarul Tudose: Avem un guvern de fantome gălăgioase care bântuie haotic prin ministere

Europarlamentarul PSD a prezentat drept dovadă o hotărâre de Guvern care este semnată de prim-ministru, de un ministru şi de mai mulţi secretari.

„Săptămâna trecută a fost adoptată în şedinţa de Guvern o hotărâre pentru modificarea şi completarea anexelor 2 şi 3 la HG nr 531/2021. Actul este semnat de prim-ministru şi contrasemnat de 8 (opt) miniştri. Doar că dintre cei 8 miniştri doar 1 (unu) semnează el singurel, iar pentru ceilalţi 7 (şapte) semnează alte persoane de prin ministere... Şi nu numai secretari de stat. Nu! Avem la semnatari şi doi secretari generali şi chiar şi un secretar general adjunct!!! Până la ce nivel va merge această ,,delegare de competenţă“ care devine regulă? Până unde poate merge fuga de răspundere? Sau incompetenţa? Sau ambele?”, a scris, pe Facebook, europarlamentarul Mihai Tudose.

Reprezentantul PSD pune sub semnul întrebării autoritatea documentelor care nu sunt semnate de miniştri.

„Nu mai vorbim despre cât de şubredă este construcţia juridică a unui astfel de act semnat/ contrasemnat de funcţionari publici care nu prea au competenţa legală pentru asemenea acţiuni! Este evident că avem un guvern de fantome gălăgioase care bântuie haotic prin ministere... Fantome fără substanţă conduse de Duhul-Rău care se dă drept prim-ministru....De ce nu vă duceţi voi să vă jucaţi în vreun castel părăsit şi să nu mai nenorociţi o ţară întreagă?”, a precizat Mihai Tudose.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici