Fenechiu: Vor exista afişe cu Antonescu, Geoană şi Iohannis şi mitinguri comune

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că în campania comună pentru turul doi al prezidenţialelor vor exista afişe şi materiale promoţionale cu Antonescu, Geoană şi Iohannis, adăugând că el va cere liderilor şi primarilor liberali din Iaşi susţinerea lui Mircea Geoană.

79 afișări
Imaginea articolului Fenechiu: Vor exista afişe cu Antonescu, Geoană şi Iohannis şi mitinguri comune

Fenechiu: Vor exista afişe cu Antonescu, Geoană şi Iohannis şi mitinguri comune (Imagine:Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat cum îl ajută liberalii pe Mircea Geoană în campanie, Fenechiu a confirmat că vor exista afişe şi materiale promoţionale cu Geoană, Antonescu şi Iohannis.

"Eu, personal, fac mâine conferinţă de presă la Iaşi şi anunţ susţinerea totală a lui Mircea Geoană pentru Preşedinţie, apoi am Delegaţie Permanentă teritorială, unde o să le cer susţinerea lui Mircea Geoană tuturor preşedinţilor de filiale şi primarilor. Vor exista afişe şi materiale promoţionale cu Crin Antonescu, Mircea Geoană şi Klaus Iohannis în ţară şi vom participa, liderii PNL şi preşedintele Crin Antonescu, alături de Geoană la mitinguri", a spus Fenechiu.

Pe de altă parte, surse liberale au declarat pentru MEDIAFAX că preşedintele Crin Antonescu ar putea participa, vineri, "la un prim miting organizat după-amiază la Braşov pentru susţinerea lui Mircea Geoană la Preşedinţie".

"Preşedintele Crin Antonescu va mai participa, conform programului provizoriu, luni, la un miting care va fi organizat la Sibiu şi la care va participa şi premierul convenit Klaus Iohannis. Antonescu va participa apoi la un miting organizat la Timişoara", au spus sursele citate, cu precizarea că programul nu este definitivat şi că Antonescu ar putea participa doar la unul din cele două mitinguri.

În plus, sursele PNL au anunţat că pe 1 Decembrie "Crin Antonescu va participa alături de Mircea Geoană la un miting electoral organizat la Alba Iulia".

"Pentru ziua de miercuri, Antonescu are programat un miting la Iaşi, iar pentru vineri un miting final la Bucureşti, altături de Mircea Geoană", au mai spus sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici