Fiica lui Corneliu Vadim Tudor candidează din partea AUR la Primăria Sectorului 5

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim Tudor, este candidatul AUR pentru Primăria Sectorului 5 al Capitalei.

715 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Corneliu Vadim Tudor candidează din partea AUR la Primăria Sectorului 5

Sursa foto: Facebook

Potrivit unui comunicat al AUR, Lidia Vadim Tudor a absolvit Colegiul Naţional ,,I.L. Caragiale” şi a urmat apoi cursurile Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universităţii Spiru Haret. Are un master în Mass-Media şi Comunicare. A urmat şi cursurile Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii Spiru Haret şi deţine un master şi în Psihologie Clinică şi intervenţie psihologică.

„Cunoaştem cu toţii Sectorul 5 ca având două caracteristici eterne parcă: cel mai mic şi cel mai sărac sector al Bucureştiului. În cariera mea din Administraţie am avut o scurtă experienţă la Primăria Sectorului 5 şi am reuşit să aflu atunci cât de mare este nevoia pentru investiţii serioase şi abordări serioase în sectorul 5. Am învăţat că este nevoie de la regenerarea zonelor defavorizate celebre care ne au făcut o publicitate negativă la nivel internaţional, celebra Aleea Livezilor, zona Iacob Andrei, şi am putea enumera mult mai multe, până la nevoia de readucere a farmecului cartierului Cotroceni sau a zonei centrale a sectorului. (...) În Sectorul 5 avem şcoli care se închid pentru că sunt invadate de ploşniţe, iar asta reflectă o lipsă de investiţii care durează de ani de zile în sector cu şcoli la care încep lucrările şi care sunt abandonate practic trecând anii aglomerând şcolile cu învăţarea în două sau în trei schimburi. Este nevoie de o abordare serioasă şi curajoasă, este nevoie de un primar care să nu se teamă de fondurile europene, este un alt element care a caracterizat administraţia Sectorului 5 de mulţi ani de zile”, a spus Mihai Enache, candidatul AUR pentru Primăria Municipiului Bucureşti.

În cadrul evenimentului de prezentare, Lidia Vadim Tudor a declarat că a acceptat propunerea AUR de a candida pentru postul de primar al Primăriei Sectorului 5, la aproape nouă ani de la moartea tatălui său, acum când adevărul spuselor lui este mai evident ca oricând, şi că a decis să se implice într-un mod activ în producerea schimbării de care ţara, Capitala şi sectorul au atâta nevoie.

„Sunt născută, am crescut, am învăţat, m-am dezvoltat în Sectorul 5, deci sunt get-beget din Sectorul 5 şi în toţi aceşti ani am avut ocazia să cunosc îndeaproape problemele cu care se confruntă cetăţenii acestui sector, de la aspecte care ţin de siguranţă a copiilor în şcoli, grădiniţe şi licee, până la chestiuni ce ţin de Sănătate Publică, lipsa sau, acolo unde a fost cazul, ineficienţa programelor de prevenţie în rândul tinerilor, aspecte legate de conştientizarea riscului transmiterii bolilor, a consumului de droguri, de alcool sau de tutun, în rândul adolescenţilor mai ales, aspecte legate de igienizarea corespunzătoare a străzilor şi a parcurilor din sector, de reabilitarea şi consolidarea blocurilor, de canalizare şi asigurarea apei potabile, de asfaltarea străzilor de care mulţi primari până acum nu s-au ocupat în anumite zone care nu sunt atât de vizibile în sector, dar în care oamenii trăiesc. Toate acestea sunt probleme cu care toţi cei care locuim aici ne confruntăm zi de zi. Cred că a venit momentul să oferiţi tinerilor susţinuţi de oameni cu experienţă în Administraţia Publică, aşa cum sunt cei de la filiala Sectorului 5, şansa de a se implica şi de a face ceva pentru o schimbare majoră”, a subliniat candidatul AUR la Primăria Sectorului 5.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici