Firea, întrebată despre o candidatură la prezidenţiale: Doar Dumnezeu ştie ce se va întâmpla în 2019/ Liviu Dragnea, preşedintele PSD: Nu folosim postul de primar general ca o trambulină personală

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, exclude o candidatură a Gabrielei Firea la alegerile prezidenţiale din 2019, în vreme ce actualul primar al Capitalei spune că ''doar Dumnezeu ştie''.

1233 afișări
Imaginea articolului Firea, întrebată despre o candidatură la prezidenţiale: Doar Dumnezeu ştie ce se va întâmpla în 2019/ Liviu Dragnea, preşedintele PSD: Nu folosim postul de primar general ca o trambulină personală

Firea, întrebată despre o candidatură la prezidenţiale: Doar Dumnezeu ştie ce se va întâmpla în 2019 (Imagine: Mihai Dăscălescu/ Mediafax Foto)

"Doar Dumnezeu ştie ce se va întâmpla în 2019. Noi putem să facem supoziţii şi să ne dăm cu părerea, Dumnezeu a ştiut ce ni se va întâmpla nouă în această viaţă şi, cu siguranţă, El a cunoscut faptul că eu voi ajunge primarul general al Capitalei, ceea ce eu nu am ştiut, dumneavoastră nu aţi ştiut, bucureştenii nu au ştiut. Nu avem noi de unde să ştim atât de multe lucruri şi în orice caz nu despre viitor", a declarat duminică Gabriela Firea la Antena 3, întrebată despre o candidatură la prezidenţialele din 2019.

Liviu Dragnea a exclus însă această posibilitate.

''Respectăm bucureştenii şi nu cred că e bine să folosim postul de primar general ca o trambulină personală pentru cineva, dar mai este mult până atunci'', a declarat el.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici