Firea: Marcel Ciolacu mi-a spus că rămân candidatul PSD la Primăria Capitalei

  • Fostul ministru al Familiei, Gabriela Firea, relatează că Marcel Ciolacu i-a spus că rămâne candidatul PSD la Primăria Capitalei.
  • Ea afirmă, însă, că decizia poate fi schimbată.
  • Un posibil candidat PSD la PMB, spune Firea, ar putea fi Daniel Băluţă.
2026 afișări
Imaginea articolului Firea: Marcel Ciolacu mi-a spus că rămân candidatul PSD la Primăria Capitalei

„Domnul preşedinte mi-a spus că eu sunt candidatul, că nu vede o altă persoană din cadrul PSD Bucureşti. Domnul preşedinte mi-a spus foarte clar că are informaţii, ca prim-ministru ştie că sunt nevinovată, că vina mea a fost că am avut încredere în oameni. Vina mea este faptul că consiliera mea a avut legătură cu acea persoană implicată în cămine, nu eu direct, nici consiliera direct. Ştie că sunt nevinovată şi că în momentul acesta este dificil, dar că din punctul domniei sale de vedere, rămân candidatul PSD la Primăria Capitalei”, spune Gabriela Firea.

Ea precizează că discuţia cu Marcel Ciolacu a avut loc în momentul în care a demisionat din funcţia de Ministru al Familiei.

„Decizia politică aparţine partidului şi conducerii. Nu cred că ar fi un motiv foarte mare de supărare din partea mea dacă se va lua o altă decizie. Eu am răspuns cu informaţiile pe care le deţin şi cu discuţiile concrete cu dl. preşedinte. De aici înainte, ce sondaje se vor realiza, ce analize se vor efectua de consultanţi, ce sfaturi vom primi, dacă să menţinem această candidatură sau nu şi anul viitor, e prematur să răspund acum”, adaugă Firea.

Ea spune că un posibil candidat al PSD la PMB ar putea fi Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4 al Capitalei.

Ministrul Gabriela Firea a demisionat, în urma scandalului provocat de dezvăluirile legate de azilele din Ilfov. Anterior, Marius Budăi a demisionat din funcţia de ministru al Muncii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici