Florea (PDL) despre ideea demisiei parlamentarilor şi preşedintelui:Băsescu a dat o replică prostiei

Prim-vicepreşedintele PDL Dorin Florea afirmă că propunerea şefului statului de a demisiona alături de parlamentari, pentru a se organiza simultan alegeri prezidenţiale şi parlamentare, reprezintă doar "o replică, la nivelul prostiei pe care au spus-o unii".

407 afișări
Imaginea articolului Florea (PDL) despre ideea demisiei parlamentarilor şi preşedintelui:Băsescu a dat o replică prostiei

Florea (PDL) despre ideea demisiei parlamentarilor şi preşedintelui:Băsescu a dat o replică prostiei (Imagine: Bofa Gergely / MediafaxFoto)

Prim-vicepreşedintele PDL Dorin Florea a declarat, joi, că ideea venită din partea USL, de a se organiza simultan alegeri prezidenţiale şi europarlamentare, avea ca scop distragerea atenţiei populaţiei de la probleme grave, legate de buget şi de creşterea preţurilor.

El a adăugat că propunerea preşedintelui, de a demisiona alături de membrii Parlamentului, pentru a se organiza simultan alegeri prezidenţiale şi parlamentare, reprezintă doar "o replică la nivelul prostiei pe care au spus-o unii", întrucât alegerea preşedintelui de către români "este cu totul şi cu totul altceva" decât interesul partidelor de a intra în Parlamentul European.

"Cred că această problemă a intervenit foarte abrupt pentru a abate atenţia populaţiei de la problemele mari. Apare un buget care nicidecum nu va corespunde promisiunilor electorale, sunt probleme mari în tot ce înseamnă mediu de afaceri şi la societăţile comerciale, sunt alte necazuri pe spatele românilor, precum creşterea preţurilor, şi s-a găsit această exagerare. (...) Preşedintele a dat o replică la nivelul prostiei pe care au spus-o unii. Vedeţi câinii să fugă de la măcelărie? Acolo, când s-au văzut 588 de oameni în Parlament fac poze acum pentru eternitate. Acolo e nivelul de mocirlă în care a ajuns clasa politică românească", a arătat Florea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici