Florin Barbu a primit aviz favorabil pentru Ministerul Agriculturii

Social-democratul Florin Barbu a primit miercuri aviz favorabil pentru a ocupa funcţia de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

465 afișări
Imaginea articolului Florin Barbu a primit aviz favorabil pentru Ministerul Agriculturii

Florin Barbu, Facebook

Florin Barbu a primit avizul favorabil din partea comisiilor de specialitate reunite ale Parlamentului.

Barbu a primit 29 de voturi „pentru” şi 7 voturi „împotrivă”.

Florin Barbu, care îl înlocuieşte pe Petre Daea la MADR, a vorbit, la audierile din comisiile de specialitate, despre dezvoltarea agriculturii, reabilitarea sistemului de irigaţii şi despre protejarea fermierilor români.

Barbu a spus că are ca prioritate absorbţia fondurilor europene alocate prin Programul Naţional Strategic, creşterea suprafeţelor agricole, continuarea investiţiilor prevăzute în Programul naţional de reabilitare a infrastructurii principale de irigaţii.

El a menţionat că este convins că suprafaţa de 2 milioane de hectare trecută în Programul de reabilitare a infrastructurii principalei de irigaţii va fi realizată.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici