Florin Cîţu, despre candidatura la şefia PNL şi la Preşedinţia României: Vom vedea

  • Florin Cîţu spune că are o experienţă politică ce i-ar permite să deţină o funcţie la vârful PNL
  • Premierul refuză, însă, să răspundă concret dacă va candida sau nu pentru a fi preşedintele liberalilor
  • Despre o posibilă candidatură la Preşedinţia României, Cîţu spune că sunt mulţi care şi-au anunţat deja intenţia.
158 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu, despre candidatura la şefia PNL şi la Preşedinţia României: Vom vedea

Florin Cîţu, despre candidatura la şefia PNL şi la Preşedinţia României: Vom vedea

Întrebat, joi seara despre intenţia de a candida la şefia PNL, Florin Cîţu a spus că este concentrat mai mult pe ce are de făcut la Guvern, dar că are experienţă pentru o funcţie de vârf în PNL.

„Sunt concentrat pe ceea ce fac la Guvern, iar PNL nu are anunţat niciun Congres. Nu e o discuţie aşa ceva. Când va fi anunţat Congresul, sunt sigur că vor fi mai multe persoane care vor anunţa candidaturi. Eu am spus de fiecare dată: cred că am acumulat experienţă destulă pentru a contribui în PNL la vârf. În ce poziţie, vom vedea atunci. Dar până nu se anunţă Congresul, nu are sens. Mă concentrez pe a face o treabă cât mai bună la guvernare, pentru că o guvernare bună înseamnă lucruri bune şi pentru PNL”, a spus premierul, la Digi 24.

Cîţu a fost întrebat, în continuare, ce părere are despre faptul că actualul preşedintele al PNL, Ludovic Orban, şi-a anunţat nu doar candidatura la şefia PNL, ci şi la Preşedinţia României.

„Foarte mulţi oameni şi-au anunţat candidatura la preşedinţia României în 2024. E bine să fie competiţie. Din punctul meu de vedere pentru PNL trebuie să avem o guvernare de succes. Fără o guvernare de succes, oricare ar fi candidatul PNL la preşedinţie în 2024 şansele sunt foarte mici dacă nu avem o guvernare de succes”, a spus Florin Cîţu.

Întrebat, de asemenea, dacă va candida să fie preşedintele României, Cîţu a răspuns amuzat: „M-aţi luat de la Congres şi m-aţi dus în 2024? În momentul acesta pentru mine contează sănătatea românilor, campania de vaccinare şi o guvernare de succes”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici