Florin Cîţu: orice membru al PNL poate să fie premier / "Nu este o ruptură în PNL"

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, susţine că partidul nu a luat încă o decizie în ceea ce priveşte numele viitorului premier. Orice membru al PNL poate să fie premier, iar în cazul unei rotaţii liberalii vor fi primii în fruntea Guvernului, precizează Cîţu.

383 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu: orice membru al PNL poate să fie premier / "Nu este o ruptură în PNL"

Florin Cîţu: orice membru al PNL poate să fie premier / "Nu este o ruptură în PNL"

Declaraţiile au fost făcute miercuri seara la finalul unei şedinţe la care au participat liderii PNL.

„Nu facem liste cu oameni, orice membru al PNL poate să fie (n.r.-premier)... Şi cum facem, întrebăm la PSD cine sunt buni?, s-a întrebat Florin Cîţu în faţa ziariştilor.

Florin Cîţu a mai spus că liberalii sunt de acord cu sistemul prin rotaţie, condiţia fiind ca PNL să primească prima dată funcţia de premier.

„Deocamdată avem două partide care vor să fie primele în rotativă... Spre deosebire de PSD, PNL nu pune condiţii”, a adăugat Cîţu.

Preşedintele PNL mai spune că nu este o ruptură în partid din cauza negocierilor cu PSD.

„Nu este o ruptură în PNL... S-au făcut paşi foarte importanţi în programul de guvernare.. Trebuie să găsim o soluţie, să mergem cu o singură propunere la Palatul Cotroceni”, a precizat Florin Cîţu.

PSD a anunţat că propunerea de premier a social-democraţilor este Marcel Ciolacu. Discuţiile dintre PNL, PSD şi UDMR vor fi reluate joi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici