Florin Roman: Ludovic Orban este mandatat să strângă în jurul său toată clasa politică

După depunerea mandatului de Florin Cîţu, Ludovic Orban, ca premier interimar, este mandatat să strângă în jurul său toată clasa politică pentru a trece cu bine peste această situaţie, a spus, joi, la Parlament, Florin Roman, liderul deputaţilor PNL.

519 afișări
Imaginea articolului Florin Roman: Ludovic Orban este mandatat să strângă în jurul său toată clasa politică

Florin Roman: Ludovic Orban este mandatat să strângă în jurul său toată clasa politică

„Ludovic Orban, omul care a gestionat această situaţie cap-coadă, este mandatat să strângă toată clasa politică în jur, pentru că doar împreună vom reuşi să trecem peste această situaţie. Cei care îl cunoaşteţi pe Ludovic Orban ştiţi că este un om care munceşte în celula de criză până la 4 dimineaţa, poate aduna toată puterea de care avem nevoie, întregul partid, întreaga societate”, a spus Florin Roman, după anunţul că Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier.

Acesta a ţinut să precizeze că Florin Cîţu nu a fost desemnat premier în ideea că acesta nu va fi votat de parlamentari.

„Atunci când Florin Cîţu a fost desemnat, nu aveam această evoluţie în România. Nu se pune problema să fi fost desemnat ca să nu treacă guvernul”, a spus Roman.

Roman a mai declarat că, încă de ieri, au existat discuţii cu privire la depunerea mandatului de către Florin Cîţu.

„Am spus că vom vota ăentru această înestire, dar ieri i s-a solicitat acest lucru premierului desemnat, a spus că se va gândi şi va lua o decizie. Am optat pentru o opţiune care ne poate costa electoral”, a precizat Roman.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici