Florin Stan este noul preşedinte al Partidului M10

Florin Stan este noul Preşedinte al Partidului M10, ca urmare a demisiei din funcţie a Ioanei Constantin, după mai puţin de trei luni de mandat.

864 afișări
Imaginea articolului Florin Stan este noul preşedinte al Partidului M10

Florin Stan este noul preşedinte al Partidului M10 (Imagine Dragos Savu / Mediafax Foto)

Biroul Politic Naţional al M10 a decis, prin vot în unanimitate, conform Statutului partidului, noul preşedinte dintre vicepreşedinţii aleşi în Adunarea Generală a M10 din iunie 2016.

''Mesajul meu pentru colegii mei este să demonstreze în continuare că M10 are anticorpi şi că nu va face niciodată compromisuri de dragul unei persoane sau unor persoane şi nu va pune niciodată interesele personale ale unora deasupra intereselor organizaţiei. Pentru că M10 face altfel de politică şi aşa trebuie să rămână. Prea multe iniţiative politice noi au fost prăbuşite de chiar cei care le-au fondat. Prea multe iniţiative politice noi au fost puse în genunchi din cauza orgoliilor mărunte ale oamenilor mici'', a spus Ioana Constantin în momentul anunţului demisiei.

Ea a fost aleasă preşedinte M10 la sfârşitul lunii iunie.

''M10 îşi continuă drumul ţinând cont de principiile şi valorile de la care a pornit. Obiectivul nostru pentru alegerile parlamentare este ca M10 să intre în Parlament. Am demarat campania de strângere de semnături şi îi chemăm alături de noi pe toţi cei care cred că e vremea unui nou proiect politic cu oameni curaţi, integri, competenţi. Le mulţumesc colegilor mei pentru eforturile depuse în ultimele luni. Am convingerea că vor rămâne aproape de noi şi că împreună vom reuşi să atingem obiectivele pe care ni le-am asumat'', a declarat Florin Stan.

Florin Stan are 44 de ani, este antreprenor, este căsătorit şi are un fiu. Este în M10 încă din perioada Asociaţiei M10, a ocupat ulterior poziţiile de preşedinte interimar al judeţului Ilfov, secretar regional pe zona de Sud a ţării, iar la alegerile interne a fost ales vicepreşedinte al partidului.Totodată, Ovidiu Simion este noul secretar general, după demisia lui Eduard Wagner.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici