Flutur: Băsescu va avea în primul tur cu zece la sută peste următorul clasat

Şeful campaniei electorale a PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, că Traian Băsescu va obţine în primul tur al alegerilor prezidenţiale cu zece la sută mai mult decât următorul clasat, evitând să spună care va fi candidatul care se va situa pe locul al doilea.

19 afișări
Imaginea articolului Flutur: Băsescu va avea în primul tur cu zece la sută peste următorul clasat

Şeful campaniei electorale a PDL, Gheorghe Flutur (Imagine: Mediafax Foto)

Flutur a spus, într-o conferinţă de presă, că este foarte importantă participarea cetăţenilor la vot pentru alegerea preşedintelui şi a apreciat că Traian Băsescu va obţine, în primul tur de scrutin, cu zece procente mai mult decât următorul clasat.

"Traian Băsescu va fi cu zece la sută peste următorul clasat", a spus Flutur.

El a evitat să nominalizeze candidatul care se va situa pe al doilea loc.

Gheorghe Flutur a spus că PDL optează pentru reformă în continuare şi că aceasta poate fi făcută doar de Traian Băsescu.

"Reforma statului e o măsură obligatorie şi pentru a absobi fonduri europene", a spus Gheorghe Flutur.

El a mai declarat că va vota, duminică dimineaţă, pentru alegerea preşedintelui şi pentru referendum în Gura Humorului, unde are domiciliul, urmând ca apoi să plece la Bucureşti pentru a coordona activitatea partidului în ziua votului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici