Flutur: Numirile în funcţii la nivel guvernamental, finalizate în proporţie de 90 la sută

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, sâmbătă, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că numirile în funcţii la nivel guvernamental au fost finalizate în proporţie de 90 la sută şi că una dintre priorităţile coaliţiei PDL-PSD se referă la pregătirea noii sesiuni parlamentare.

13 afișări
Imaginea articolului Flutur: Numirile în funcţii la nivel guvernamental, finalizate în proporţie de 90 la sută

Flutur: Numirile în funcţii la nivel guvernamental, finalizate în proporţie de 90 la sută (Imagine: Mediafax Foto)

"Numirile la nivelul secretarilor şi subsecretarilor de stat s-au finalizat în proporţie de 90 la sută. Trebuie să ne grăbim, pentru că avem multe de făcut, iar sesiunea parlamentară bate la uşă. Pe agenda coaliţiei va figura atât pregătirea noii sesiuni parlamentare pentru noile legi ce vor fi dezbătute, dar şi măsurile necesare pentru punerea în aplicare a programului de guvernare anunţat", a spus Gheorghe Flutur.

El a precizat că "PDL şi PSD au intrat pe un drum cu sens unic, iar înapoi podul e rupt".

"Bocetul crizei s-a terminat. Nu putem să facem buncăre anti-criză şi să ne ascundem acolo. Criza trebuie atacată frontal", a mai spus Flutur.

El consideră că bugetul de stat trebuie aprobat cât mai rapid de Parlament, adăugând că sunt necesare reforme rapide, pentru a porni proiecte importante, precum cele legate de infrastructură.

"Trebuie să alocăm resursele, dar în acelaşi timp să spunem oamenilor adevărul şi mai ales ce vrem să facem. Sunt necesare reforme şi trebuie alocaţi bani în infrastructură şi trebuie create cât mai multe slujbe pentru cei afectaţi de criză. Văd că au apărut deja cozi cu cei care aşteaptă închiderea cărţilor de muncă sau ieşirea la pensie. Trebuie să avem grijă de cei cu venituri mici, dar în acelaşi timp trebuie să explicăm oamenilor măsurile pe care le avem în vedere", a declarat vicepreşedintele PDL.

Gheorghe Flutur s-a aflat sâmbătă la Iaşi, la şedinţa Consiliului de Coordonare Judeţean al PDL Iaşi, în calitate de coordonator al filialei ieşene democrat-liberale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici