Flutur: Ponta vrea să-şi facă muşchii tari, după excluderea lui Geoană urmează Năstase

Prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, sâmbătă, că liderul PSD, Victor Ponta, vrea "să îşi facă muşchii tari", astfel că după excluderea lui Mircea Geoană urmează Adrian Năstase.

621 afișări
Imaginea articolului Flutur: Ponta vrea să-şi facă muşchii tari, după excluderea lui Geoană urmează Năstase

Gheorghe Flutur (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Flutur a spus, la Consiliul de Coordonare Local al PDL Suceava, că în PSD Victor Ponta încearcă "să-şi facă muşchii mari", iar după excluderea lui Geoană, urmează Adrian Năstase.

"După Geoană, urmează Adrian Năstase", a spus liderul PDL.

El a apreciat însă că PSD nu va avea cum să se reformeze nici cu astfel de acţiuni.

"Şi-au pus tineri în vitrină, dar în spate sunt trăgători de sfori din vremea lui Gheorghe Gheorghiu Dej", a precizat Gheorghe Flutur.

PSD a cerut în 7 noiembrie în plenul Senatului înlocuirea din funcţie a lui Mircea Geoană cu senatorul Titus Corlăţean. Social-democraţii au solicitat introducerea unui asemenea punct pe ordinea de zi a şedinţei. Solicitarea PSD nu a fost supusă votului atunci în plen, iar în final şedinţa a fost suspendată din lipsă de cvorum, astfel că nu s-a luat nicio decizie.

PSD a depus, luni, o cerere scrisă la Biroul Permanent al Senatului pentru "înlocuirea" lui Mircea Geoană în funcţia de preşedinte al acestui for legislativ cu Titus Corlăţean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici