Fost ministru PSD: PNL vrea alegeri anticipate pentru a preveni eşecul Guvernului PNL

Fostul ministru PSD Alexandru Petrescu a afirmat, sâmbătă, că preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban vor alegeri anticipate, deoarece alegerile parlamentare la termen ar arăta că Guvernul PNL e nepregătit şi acest lucru ar însemna o scădere a electoratului.

362 afișări
Imaginea articolului Fost ministru PSD: PNL vrea alegeri anticipate pentru a preveni eşecul Guvernului PNL

Fost ministru PSD: PNL vrea alegeri anticipate pentru a preveni eşecul Guvernului PNL

„Tema alegerilor anticipate promovată intens de preşedinte şi la care se aliniază vrând-nevrând şi partidul de guvernământ devoalează de fapt un alt aspect: previzionarea eşecului Guvernului PNL. Acest scenariu se confirmă zilnic prin evoluţia prestaţiei echipei guvernamentale, vocală şi neexperimentată, populistă în comunicare şi lipsită de profesionalism şi întăreşte îngrijorarea preşedintelui-premier ca alegerile parlamentare la termen vor găsi un PNL cu un capital politic înjumătăţit şi o posibilă reconfigurare parlamentară care va arăta ca cea de azi în cel mai bun caz pentru liberali”, a scris Alexandru Petrescu, pe Facebook.

El adăugat că PNL pierde de fiecare dată când „ies la rampă grăbit şi nesăbuit” miniştrii Cabinetului Orban.

„PNL e înscris într-o curbă descendentă, pierde de fiecare dată când miniştrii ies la rampă, grabit şi nesăbuit, producând fraze antologice cu repercusiuni finaciare majore pentru România şi impact negativ pentru români”, a subliniat Petrescu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psd,
pnl,
anticipate

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici