Fostul judecător CCR Tudorel Toader, favorit pentru Ministerul Justiţiei. Propunerea a fost făcută de Tăriceanu

Fostul judecător al Curţii Constituţionale, Tudorel Toader, este favorit pentru ocuparea postului de ministru al Justiţiei, rămas vacant după demisia lui Florin Iordache, scrie Gândul.

3480 afișări
Imaginea articolului Fostul judecător CCR Tudorel Toader, favorit pentru Ministerul Justiţiei. Propunerea a fost făcută de Tăriceanu

Fostul judecător CCR, Tudorel Toader, favorit pentru Ministerul Justiţiei. Propunerea a fost făcută de Tăriceanu

Propunerea a venit din partea preşedintelui Senatului şi lider al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, au declarat pentru Gândul surse parlamentare. De altfel, Tudorel Toader, care a fost propus în 2006 la CCR de PNL, a avut deja o întâlnire cu Călin Popescu Tăriceanu. O decizie privind noul ministru al Justiţiei se va anunţa mâine după reuniunea conducerii PSD şi o întâlnire a liderilor Coaliţiei PSD-ALDE care ar urma să aibă loc în cursul dimineţii.

Fostul judecător CCR, Tudorel Toader, a declarat, marţi, pentru Mediafax, întrebat despre eventuala sa nominalizare pentru a ocupa postul de ministru al Justiţiei, că trebuie aşteptată ziua de miercuri, când premierul va anunţa oficial propunerea, el confirmând că se va deplasa la Bucureşti.

Întrebat dacă i s-a avansat propunerea de a prelua ministerul Justiţiei şi dacă va fi nominalizat, de premierul Grindeanu, pentru acest portofoliu, Tudorel Toader nu a negat, dar nici nu a infirmat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici