Fostul ministru al Justiţiei acuză preşedintele de joc dublu politic: Rotativa năşită de Iohannis ajută ca PSD şi PNL să aibă acces pe rând la resurse

  • Fostul ministru al Justiţiei Stelian Ion susţine că preşedintele Klaus Iohannis a ajuns „unde dorea şi unde se simte cel mai bine: alături de PSD”.
  • El spune că rotativa „năşită” de Iohannis va ajuta PSD şi PNL să aibă acces la resurse.
605 afișări
Imaginea articolului Fostul ministru al Justiţiei acuză preşedintele de joc dublu politic: Rotativa năşită de Iohannis ajută ca PSD şi PNL să aibă acces pe rând la resurse

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Preşedintele Iohannis a ajuns unde dorea şi unde se simte cel mai bine: alături de PSD. Tot ce a făcut Iohannis în ultimele luni a fost să împingă PSD la guvernare şi pentru asta i-a creat toate condiţiile: s-a asigurat că are un premier obedient, a scos USR din Guvern, a descompus PNL”, a scris luni pe Facebook Stelian Ion.

Acesta crede că preşedintele va alege şi ministrul Justiţiei.

„<Rotativa> năşită de preşedintele Iohannis ajută la un singur lucru, ca PSD şi PNL să aibă acces, pe rând, la resurse, să-şi împartă banii publici frăţeşte. Nu mă îndoiesc că preşedintele va alege şi titularul de la Justiţie, are nevoie de o persoană care să-i pună în practică directivele fără să crâcnească”, a adăugat Stelian Ion.

Conform acestuia, cu ajutorul lui Iohannis, PSD va avea funcţii de conducere nu doar în Guvern, ci şi în Parlament.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici